ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κάθε πρωί, μαζί…

Η Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην Ελληνική και ξένη αγορά για 50 περίπου έτη έχοντας αποκτήσει πολύ μεγάλη εξειδίκευση στον εξοπλισμό Βιοτεχνικών και Βιομηχανικών μονάδων Αρτοποιείων – Ζαχαροπλαστείων.

Το Ξεκίνημα

Η Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. προέρχεται από μια μικρή βιοτεχνική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1968 στο Βόλο από δύο (2) συνεταίρους – τους Αλέξανδρο Καρακίτη και Απόστολο Στεφάνου και αργότερα τον Ανδρέα Στεφάνου.  Αντικείμενο των εργασιών της ήταν μηχανουργικές εργασίες και κατασκευές ορισμένων Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

0 χρόνια
στην εγχώρια και διεθνή αγορά
0 χρόνια
στην εγχώρια και διεθνή αγορά
0 m2
κτιριακές εγκαταστάσεις
0 m2
κτιριακές εγκαταστάσεις

Η Εξέλιξη

Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και μεγάλωσε την γκάμα των μηχανημάτων που κατασκεύαζε και σε μια 10ετία περίπου μετ’εγκαταστάθηκε στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Μετά από συνεχείς επεκτάσεις οι εγκαταστάσεις της καλύπτουν σήμερα στεγασμένο χώρο 6.500 m² σε οικόπεδο 12.000 m².

Τη διοίκηση της εταιρίας έχει αναλάβει σήμερα η 2η γενιά στελεχών αποτελούμενη από τα παιδιά των ιδρυτών, τους Στεφάνου Ιωάννη του Αποστόλου και Στεφάνου Ιωάννη του Ανδρέα.

0 h
τεχνική υποστήριξη
0 h
ώρες τεχνική υποστήριξη
0
ανθρώπινο δυναμικό
0
ανθρώπινο δυναμικό
0
ενεργοί πελάτες
0
ενεργοί πελάτες

Τα Μηχανήματα

Η Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. κατασκευάζει κλιβάνους όλων των τύπων (κυκλοθερμικούς – περιστροφικούς – σωληνωτούς – ηλεκτρικούς – βιομηχανικούς κλιβάνους τούνελ), και μηχανήματα όπως ταχυζυμωτήρια, μηχανές κοπής και διαμόρφωσης ζύμης, προστόφες, ψυγεία, ψύκτες νερού κ.λπ. καθώς επίσης έχει αναπτύξει και συνεργασίες με καταξιωμένα εργοστάσια της Ευρώπης και της Ελλάδας για την προμήθεια και προώθηση ορισμένων μηχανημάτων (Κουλουρομηχανές – Σιλό αλεύρων – Γραμμές παραγωγής αρτοσκευασμάτων κ.λπ.).

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Η εταιρία έχει δημιουργήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, το οποίο εφαρμόζει και διατηρεί και σήμερα σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, πωλήσεων, εξυπηρέτησης των πελατών, σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, στην οργάνωση και στις εσωτερικές λειτουργικές διαδικασίες της.

Η πολιτική ποιότητας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και το άρτια ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των μηχανημάτων που η εταιρία Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. διαθέτει τόσα χρόνια στην αγορά.

tuv-color